Бурни страсти се развихриха в студиото на bTV по време на

...
Бурни страсти се развихриха в студиото на bTV по време на
Коментари Харесай

Бурни страсти по bTV! Буруджиева унижи Йочев и Цънцарова в ефир, те не й останаха длъжни!

Бурни пристрастености се развихриха в студиото на bTV по време на разпалени мнения за митинга на почитателите против БФС и след един от тях водещи публицисти бяха грубо унижени.

Доц. Татяна Буруджиева потегли да изяснява, че би трябвало да се потърси отговорност от основния секретар на Министерство на вътрешните работи, защото още когато Бойко Борисов изпълнявал тази служба, станало ясно кой работи на терена и че това е основния секретар, а не полицията.

Затова съгласно нея в този момент не трябвало да се мълчи за основния секретар и случилото се на улицата, когато служители на реда упражниха физическа мощ против протестиращи, да се потули единствено с оставка на зам.-министъра.

Тя обаче по този начин и не съумя да продължи своята мисъл, защото бе прекратена от журналиста Асен Григоров, което никак не се хареса на Буруджиева.

Асене, извинявай, не си ти, който задаваш въпросите. Някакви публицисти ме питат, скастри съперника си Буруджиева, написа Петел.

Тези нейни думи обаче мощно засегнаха водещите на Сутрешния блок.

Моля Ви се, някакви, те си имат имена, отвърна незабавно Златимир Йочев.

А Мария Цънцарова добави с иронична усмивка: Тези са влезнали, желаете ли да извикаме някакви други?

Осъзнала, че е позволила неточност, доцент Буруджиева опита да замаже гафа и да продължи всъщност.

Аз желая да схвана какво се случва с основния секретар и тези които са били виновни. Защото, аз най-малко доколкото разбрах, просветлете ме, позволение се дава от общината и разрешението за митинга се съгласува с полицията. Нека да забележим всички отговорници, има осведомителен режим, сподели тя.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР